-35 %

An Ji Bai Cha

Země původu: Čína  

Popis

více

Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa.…

Příprava čaje

více

Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem…

Více o čaji
Původní cena: 397 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

258 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Doporučujeme

Lapacho Pomeranč / Vanilka (Lapacho Pomeranč / Vanilka)

Doporučujeme / Čaj Lapacho Pomeranč / Vanilka

Brazílie / 100 g

71 Kč

Akce

Matcha Amai 100g

A+
Akce / Čaj Matcha Amai 100g

ČR / 100 g

53 Kč

Akce

Matcha práškový čaj 50g

-25 %
Akce / Čaj Matcha práškový čaj 50g
711 Kč

Japonsko / 50 g

533 Kč

Shou Mee velkolisté (Obočí Dlouhověkosti)

Čaj Shou Mee velkolisté

Čína / 50 g

73 Kč

Yoga (Yogi Masala)

Čaj Yoga

Indie / 100 g

97 Kč

Bylinná směs s mangem a zázvorem

Čaj Bylinná směs s mangem a zázvorem

Německo / 100 g

96 Kč

Akce

Bai Mu Dan Superior (Bílá Pivoňka)

-15 %
Akce / Čaj Bai Mu Dan Superior
159 Kč

Čína / 50 g

135 Kč

Rooibos Jahodový milkshake

-20 %
Čaj Rooibos Jahodový milkshake
86 Kč

Jižní Afrika / 100 g

69 Kč

Akce

Rooibos Tiramisu

A+
Akce / Čaj Rooibos Tiramisu

Jižní Afrika / 100 g

104 Kč

Puerh tmavý 7581 cihla (2008) 250g

Čaj Puerh tmavý 7581 cihla (2008) 250g

Čína / 250 g

679 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít an-ji-bai-cha-detail.jpg

Komentář 


Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa. Nálev světle žluté barvy, lehké květinové vůně a svěží chuti typické pro čaje z An-ti.

Příprava čaje 


Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem získat maximum svěží chuti bez žádné hořkosti.

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?