-35 %

An Ji Bai Cha

Země původu: Čína  

Popis

více

Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa.…

Příprava čaje

více

Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem…

Více o čaji
Původní cena: 397 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

258 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Doporučujeme

Rooibos Brusinky s vanilkou

-20 %
Doporučujeme / Čaj Rooibos Brusinky s vanilkou
106 Kč

Jižní Afrika / 100 g

85 Kč

Akce

Zázvor s broskví

A+
Akce / Čaj Zázvor s broskví

Německo / 100 g

89 Kč

Akce

Puerh tmavý (2008) v mandarince (16 ks)

-10 %
Akce / Čaj Puerh tmavý (2008) v mandarince (16 ks)
1 656 Kč

Čína / 1 ks

1 490 Kč

Novinka

Slunná stráň / pomeranč & mochyně

Novinka / Čaj Slunná stráň / pomeranč & mochyně

Německo / 100 g

89 Kč

Rooibos Granátové jablko / Grep

Čaj Rooibos Granátové jablko / Grep

Jižní Afrika / 100 g

96 Kč

Akce

Matcha Amai 100g

A+
Akce / Čaj Matcha Amai 100g

ČR / 100 g

53 Kč

Honeybush Zelený

Čaj Honeybush Zelený

Jižní Afrika / 100 g

93 Kč

Akce

Zimní čaj / bez přidaných aromat

-15 %
Akce / Čaj Zimní čaj / bez přidaných aromat
86 Kč

Německo / 100 g

73 Kč

Akční výprodej

Čistá příroda / bez přísad

-30 %
Akční výprodej / Čaj Čistá příroda / bez přísad
220 Kč

Německo / 100 g

154 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít an-ji-bai-cha-detail.jpg

Komentář 


Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa. Nálev světle žluté barvy, lehké květinové vůně a svěží chuti typické pro čaje z An-ti.

Příprava čaje 


Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem získat maximum svěží chuti bez žádné hořkosti.

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?