Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.
Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.
První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.
Více o čaji | |
---|---|
Původní cena: | |
Akční cena s DPH za balení: 50 g | 166 Kč |
Dostupnost: |
Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt nás kontaktujte) |
Přihlášení k odběru novinek.
Kolbenova 997/5g
190 00 Praha 9-Vysočany
tel.: +420 774 885 855
tel.: +420 774 885 858
e-mail: [javascript protected email]
Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.
Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.
Osvěžující, jemně trávová
První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.
Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování
Osvěžující, listová
Osvěžující, listový
Tmavě zelené malé listy