-35 %

An Ji Bai Cha

Země původu: Čína  

Popis

více

Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa.…

Příprava čaje

více

Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem…

Více o čaji
Původní cena: 397 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

258 Kč

Dostupnost: Skladem
(expedice do 24-48 hodin)
Množství:


Našli jste lepší cenu?
1 ks = 50 g ks

Doporučujeme

Papája

Doporučujeme / Čaj Papája

Německo / 100 g

89 Kč

Doporučujeme

Rooibos Pomeranč se zázvorem

Doporučujeme / Čaj Rooibos Pomeranč se zázvorem

Jižní Afrika / 100 g

89 Kč

Novinka

Skořicový

A+
Novinka / Čaj Skořicový

Čína / 100 g

83 Kč

Akce

Rooibos Relaxační (se zeleným Honeybushem)

-20 %
Akce / Čaj Rooibos Relaxační (se zeleným Honeybushem)
107 Kč

Jižní Afrika / 100 g

86 Kč

Akce

Goji

-15 %
Akce / Čaj Goji
113 Kč

Čína / 100 g

96 Kč

Novinka

Delikátní pomeranč

Novinka / Čaj Delikátní pomeranč

Německo / 100 g

94 Kč

Matcha Latte 100g

Čaj Matcha Latte 100g

ČR / 100 g

69 Kč

Novinka

Limetka s mátou - welness

Novinka / Čaj Limetka s mátou - welness

Německo / 100 g

73 Kč

Akce

Exotická broskev

-15 %
Akce / Čaj Exotická broskev
116 Kč

Čína / 100 g

99 Kč

Akce

Puerh tmavý (2008) v mandarince (1 ks)

A+
Akce / Čaj Puerh tmavý (2008) v mandarince (1 ks)

Čína / 1 ks

104 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít an-ji-bai-cha-detail.jpg

Komentář 


Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa. Nálev světle žluté barvy, lehké květinové vůně a svěží chuti typické pro čaje z An-ti.

Příprava čaje 


Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem získat maximum svěží chuti bez žádné hořkosti.

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?