-35 %

An Ji Bai Cha

Země původu: Čína  

Popis

více

Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa.…

Příprava čaje

více

Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem…

Více o čaji
Původní cena: 397 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

258 Kč

Dostupnost: Skladem
(expedice do 24-48 hodin)
Množství:


Našli jste lepší cenu?
1 ks = 50 g ks

Napište nám




Novinka

Rooibos Tropický ráj

A+
Novinka / Čaj Rooibos Tropický ráj

Jižní Afrika / 100 g

79 Kč

Honeybush Červený

-25 %
Čaj Honeybush Červený
109 Kč

Jižní Afrika / 100 g

82 Kč

Novinka

Rooibos Earl Grey

Novinka / Čaj Rooibos Earl Grey

Jižní Afrika / 100 g

80 Kč

Novinka

Stará láska / aromatizováno jahodami a malinami

Novinka / Čaj Stará láska / aromatizováno jahodami a malinami

Německo / 100 g

84 Kč

Novinka

Emerald Premium Organic FF

-20 %
Novinka / Čaj Emerald Premium Organic FF
193 Kč

Čína / 50 g

154 Kč

Novinka

Rooibos Jahody se smetanou

Novinka / Čaj Rooibos Jahody se smetanou

Jižní Afrika / 100 g

86 Kč

Akce

Rakytníková směs / aromatizováno

A+
Akce / Čaj Rakytníková směs / aromatizováno

Německo / 100 g

72 Kč

Yunnan FOP 50g

-15 %
Čaj Yunnan FOP 50g
55 Kč

Čína / 50 g

47 Kč

Akce

Zimní mlha / aromatizováno

A+
Akce / Čaj Zimní mlha / aromatizováno

Německo / 100 g

84 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít an-ji-bai-cha-detail.jpg

Komentář 


Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa. Nálev světle žluté barvy, lehké květinové vůně a svěží chuti typické pro čaje z An-ti.

Příprava čaje 


Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem získat maximum svěží chuti bez žádné hořkosti.

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?