-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Akce

Energie čaker / bez přidaných aromat

-15 %
Akce / Čaj Energie čaker / bez přidaných aromat
86 Kč

Německo / 100 g

73 Kč

Rooibos Jahodový milkshake

-20 %
Čaj Rooibos Jahodový milkshake
86 Kč

Jižní Afrika / 100 g

69 Kč

Doporučujeme

Orient

Doporučujeme / Čaj Orient

Německo / 100 g

102 Kč

Zimní mlha / aromatizováno

Čaj Zimní mlha / aromatizováno

Německo / 100 g

95 Kč

Doporučujeme

Papája

Doporučujeme / Čaj Papája

Německo / 100 g

89 Kč

Akce

Likér Cassis

-15 %
Akce / Čaj Likér Cassis
93 Kč

Čína / 100 g

79 Kč

Puerh tmavý 7581 cihla (2008) 250g

Čaj Puerh tmavý 7581 cihla (2008) 250g

Čína / 250 g

679 Kč

Akční výprodej

Darjeeling Goomtee FF FTGFOP1

-50 %
Akční výprodej / Čaj Darjeeling Goomtee FF FTGFOP1
219 Kč

Indie / 50 g

109 Kč

Akce

Zázvor s broskví

A+
Akce / Čaj Zázvor s broskví

Německo / 100 g

89 Kč

Rooibos Pralinka

-10 %
Čaj Rooibos Pralinka
85 Kč

Jižní Afrika / 100 g

76 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?