-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Akce

Květ Japonské Třešně

A+
Akce / Čaj Květ Japonské Třešně

Čína / 100 g

98 Kč

Akce

Tiché momenty / bez přidaných aromat

-15 %
Akce / Čaj Tiché momenty / bez přidaných aromat
102 Kč

Německo / 100 g

87 Kč

Akce

Jablečný mošt

-25 %
Akce / Čaj Jablečný mošt
89 Kč

Německo / 100 g

67 Kč

Akce

Kvetoucí zahrada / Jahoda s malinou

-20 %
Akce / Čaj Kvetoucí zahrada / Jahoda s malinou
123 Kč

Německo / 100 g

98 Kč

Akce

Zázvor s broskví

A+
Akce / Čaj Zázvor s broskví

Německo / 100 g

89 Kč

Akce

Rooibos Tiramisu

-10 %
Akce / Čaj Rooibos Tiramisu
104 Kč

Jižní Afrika / 100 g

94 Kč

Wellness

Čaj Wellness

Německo / 100 g

117 Kč

Červené ovoce / aromatizováno

Čaj Červené ovoce / aromatizováno

Německo / 100 g

101 Kč

Slunečný den (s ananasem a mangem)

Čaj Slunečný den (s ananasem a mangem)

Německo / 100 g

113 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?