-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Novinka

Emerald Premium Organic FF

-20 %
Novinka / Čaj Emerald Premium Organic FF
193 Kč

Čína / 50 g

154 Kč

Akce

Matcha Latte 100g

A+
Akce / Čaj Matcha Latte 100g

ČR / 100 g

69 Kč

Wellness

Čaj Wellness

Německo / 100 g

117 Kč

Akce

Exotická broskev

A+
Akce / Čaj Exotická broskev

Čína / 100 g

116 Kč

Novinka

Morning Red

Novinka / Čaj Morning Red

Čína / 50 g

75 Kč

Doporučujeme

Čistá příroda / bez přísad

Doporučujeme / Čaj Čistá příroda / bez přísad

Německo / 100 g

220 Kč

Novinka

Slunná stráň / pomeranč & mochyně

Novinka / Čaj Slunná stráň / pomeranč & mochyně

Německo / 100 g

89 Kč

Červené ovoce / aromatizováno

Čaj Červené ovoce / aromatizováno

Německo / 100 g

101 Kč

Bylinná směs s mangem a zázvorem

Čaj Bylinná směs s mangem a zázvorem

Německo / 100 g

96 Kč

Likér Cassis

Čaj Likér Cassis

Čína / 100 g

93 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?