-50 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

128 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Turecký jablečný s jogurtem a citronovou trávou

-50 %
Čaj Turecký jablečný s jogurtem a citronovou trávou
63 Kč

Německo / 100 g

32 Kč

Doporučujeme

Mandle

-50 %
Doporučujeme / Čaj Mandle
103 Kč

Německo / 100 g

52 Kč

Akce

Rakytníková směs / aromatizováno

-50 %
Akce / Čaj Rakytníková směs / aromatizováno
78 Kč

Německo / 100 g

39 Kč

Akce

Čistá příroda / bez přísad

-50 %
Akce / Čaj Čistá příroda / bez přísad
220 Kč

Německo / 100 g

110 Kč

Yoga (Yogi Masala)

-50 %
Čaj Yoga
97 Kč

Indie / 100 g

49 Kč

Akce

Tiché momenty / bez přidaných aromat

-50 %
Akce / Čaj Tiché momenty / bez přidaných aromat
102 Kč

Německo / 100 g

51 Kč

Akce

Jižní moře (ochuceno mangem a maracujou)

-50 %
Akce / Čaj Jižní moře (ochuceno mangem a maracujou)
88 Kč

Čína / 100 g

44 Kč

Bylinná směs se zázvorem a arónií

Čaj Bylinná směs se zázvorem a arónií

Německo / 100 g

113 Kč

Akce

Goji

-50 %
Akce / Čaj Goji
113 Kč

Čína / 100 g

57 Kč

Newsletter

Přihlášení k odběru novinek.

Adresa

Kolbenova 997/5g
190 00 Praha 9-Vysočany
 

Kontakt

tel.: +420 774 885 855
tel.: +420 774 885 858
      
e-mail: [javascript protected email]

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?