-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Novinka

Letní den

Novinka / Čaj Letní den

Německo / 100 g

113 Kč

Akce

Puerh tmavý (2008) v mandarince (8 ks)

A+
Akce / Čaj Puerh tmavý (2008) v mandarince (8 ks)

Čína / 1 ks

833 Kč

Rooibos Borůvka / jogurt (Rooibos Borůvka / jogurt)

-15 %
Čaj Rooibos Borůvka / jogurt
118 Kč

Jižní Afrika / 100 g

100 Kč

Novinka

Tie Guan Yin Oolong Broken (Železná bohyně úlomky)

Novinka / Čaj Tie Guan Yin Oolong Broken

Čína / 100 g

39 Kč

Rooibos Tropický ráj

Čaj Rooibos Tropický ráj

Jižní Afrika / 100 g

89 Kč

Slunečný den (s ananasem a mangem)

Čaj Slunečný den (s ananasem a mangem)

Německo / 100 g

113 Kč

Akce

Rooibos Zelený (Rooibos Zelený)

A+
Akce / Čaj Rooibos Zelený

Jižní Afrika / 100 g

86 Kč

Formosa Gao Shan Nai Xiang (Mléčný Oolong)

Čaj Formosa Gao Shan Nai Xiang

Taiwan / 50 g

183 Kč

Mango / Kokos

Čaj Mango / Kokos

Německo / 100 g

82 Kč

Akce

Delikátní pomeranč

-15 %
Akce / Čaj Delikátní pomeranč
94 Kč

Německo / 100 g

80 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?