-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Akce

Lapacho (Lapacho)

A+
Akce / Čaj Lapacho

Brazílie / 100 g

72 Kč

Rooibos Jahody se smetanou

Čaj Rooibos Jahody se smetanou

Jižní Afrika / 100 g

86 Kč

Malina s třešní

Čaj Malina s třešní

Německo / 100 g

89 Kč

Rooibos Citrónový

Čaj Rooibos Citrónový

Jižní Afrika / 100 g

84 Kč

Rooibos Jahodový milkshake

-20 %
Čaj Rooibos Jahodový milkshake
86 Kč

Jižní Afrika / 100 g

69 Kč

Akce

Puerh tmavý (2008) v mandarince (1 ks)

A+
Akce / Čaj Puerh tmavý (2008) v mandarince (1 ks)

Čína / 1 ks

104 Kč

Letní den

Čaj Letní den

Německo / 100 g

113 Kč

Turecký jablečný premium

Čaj Turecký jablečný premium

Německo / 100 g

81 Kč

Rooibos Pomeranč s mátou

Čaj Rooibos Pomeranč s mátou

Jižní Afrika / 100 g

105 Kč

Yoga (Yogi Masala)

Čaj Yoga

Indie / 100 g

97 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?