-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Akce

Moře květů / aroma třešně a maliny

-15 %
Akce / Čaj Moře květů / aroma třešně a maliny
124 Kč

Německo / 100 g

105 Kč

Novinka

Skořicový

A+
Novinka / Čaj Skořicový

Čína / 100 g

83 Kč

Rooibos Pomeranč s mátou

Čaj Rooibos Pomeranč s mátou

Jižní Afrika / 100 g

105 Kč

Doporučujeme

Bora Bora

Doporučujeme / Čaj Bora Bora

Německo / 100 g

92 Kč

Akce

Rooibos Relaxační (se zeleným Honeybushem)

-10 %
Akce / Čaj Rooibos Relaxační (se zeleným Honeybushem)
107 Kč

Jižní Afrika / 100 g

96 Kč

Akce

Rooibos Sladký hřích

-15 %
Akce / Čaj Rooibos Sladký hřích
113 Kč

Jižní Afrika / 100 g

96 Kč

Rooibos Jahody se smetanou

Čaj Rooibos Jahody se smetanou

Jižní Afrika / 100 g

86 Kč

Akční výprodej

Bylinná směs s mangem a zázvorem

V-
Akční výprodej / Čaj Bylinná směs s mangem a zázvorem

Německo / 100 g

96 Kč

Doporučujeme

Rooibos Švestka se skořicí

Doporučujeme / Čaj Rooibos Švestka se skořicí

Jižní Afrika / 100 g

88 Kč

Novinka

Brusinky s Açai

Novinka / Čaj Brusinky s Açai

Německo / 100 g

91 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?