-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Akce

Čistá příroda / bez přísad

-30 %
Akce / Čaj Čistá příroda / bez přísad
220 Kč

Německo / 100 g

154 Kč

Akce

Mango – Maracuja

-10 %
Akce / Čaj Mango – Maracuja
103 Kč

Německo / 100 g

93 Kč

Akce

Matcha Iri Sencha

-15 %
Akce / Čaj Matcha Iri Sencha
205 Kč

Japonsko / 50 g

174 Kč

Rooibos Granátové jablko / Grep

Čaj Rooibos Granátové jablko / Grep

Jižní Afrika / 100 g

96 Kč

Akce

Energie čaker / bez přidaných aromat

-15 %
Akce / Čaj Energie čaker / bez přidaných aromat
86 Kč

Německo / 100 g

73 Kč

Doporučujeme

Papája

Doporučujeme / Čaj Papája

Německo / 100 g

89 Kč

Akce

Lesní ovoce (malina-ostružina)

-15 %
Akce / Čaj Lesní ovoce (malina-ostružina)
95 Kč

Čína / 100 g

81 Kč

Newsletter

Přihlášení k odběru novinek.

Adresa

Kolbenova 997/5g
190 00 Praha 9-Vysočany
 

Kontakt

tel.: +420 774 885 855
tel.: +420 774 885 858
      
e-mail: [javascript protected email]

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?