-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Novinka

An Ji Bai Cha

-35 %
Novinka / Čaj An Ji Bai Cha
397 Kč

Čína / 50 g

258 Kč

Mango – Maracuja

-15 %
Čaj Mango – Maracuja
86 Kč

Německo / 100 g

73 Kč

Novinka

Huang Shan Mao Feng (Ochmýřený vrcholek ze žlutých hor)

-25 %
Novinka / Čaj Huang Shan Mao Feng
391 Kč

Čína / 50 g

293 Kč

Novinka

Jahodový krém

Novinka / Čaj Jahodový krém

Německo / 100 g

84 Kč

Novinka

Nebeská hvězda

Novinka / Čaj Nebeská hvězda

Německo / 100 g

100 Kč

Novinka

Exotická broskev

-35 %
Novinka / Čaj Exotická broskev
98 Kč

Čína / 100 g

64 Kč

Novinka

Jablečný štrůdl / aromatizováno

Novinka / Čaj Jablečný štrůdl / aromatizováno

Německo / 100 g

83 Kč

Novinka

Mango / Kokos

Novinka / Čaj Mango / Kokos

Německo / 100 g

82 Kč

Novinka

Granátové jablko

Novinka / Čaj Granátové jablko

Německo / 100 g

105 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?