-50 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

128 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Doporučujeme

Lapacho Pomeranč / Vanilka (Lapacho Pomeranč / Vanilka)

-50 %
Doporučujeme / Čaj Lapacho Pomeranč / Vanilka
71 Kč

Brazílie / 100 g

36 Kč

Turecký jablečný premium

-50 %
Čaj Turecký jablečný premium
81 Kč

Německo / 100 g

41 Kč

Akce

Goji

-50 %
Akce / Čaj Goji
113 Kč

Čína / 100 g

57 Kč

Doporučujeme

Mandle

-50 %
Doporučujeme / Čaj Mandle
103 Kč

Německo / 100 g

52 Kč

Mango / Kokos

-50 %
Čaj Mango / Kokos
82 Kč

Německo / 100 g

41 Kč

Zimní mlha / aromatizováno

-50 %
Čaj Zimní mlha / aromatizováno
95 Kč

Německo / 100 g

48 Kč

Kouzelnice

-50 %
Čaj Kouzelnice
113 Kč

Německo / 100 g

57 Kč

Akce

Jižní moře (ochuceno mangem a maracujou)

-50 %
Akce / Čaj Jižní moře (ochuceno mangem a maracujou)
88 Kč

Čína / 100 g

44 Kč

Akce

Delikátní pomeranč

-50 %
Akce / Čaj Delikátní pomeranč
94 Kč

Německo / 100 g

47 Kč

Newsletter

Přihlášení k odběru novinek.

Adresa

Kolbenova 997/5g
190 00 Praha 9-Vysočany
 

Kontakt

tel.: +420 774 885 855
tel.: +420 774 885 858
      
e-mail: [javascript protected email]

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?