-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Akce

Puerh tmavý (2008) v mandarince (1 ks)

-5 %
Akce / Čaj Puerh tmavý (2008) v mandarince (1 ks)
104 Kč

Čína / 1 ks

99 Kč

Honeybush Zelený

Čaj Honeybush Zelený

Jižní Afrika / 100 g

119 Kč

Rooibos Pralinka

Čaj Rooibos Pralinka

Jižní Afrika / 100 g

85 Kč

Rooibos Granátové jablko / Grep

Čaj Rooibos Granátové jablko / Grep

Jižní Afrika / 100 g

96 Kč

Doporučujeme

Rooibos Švestka se skořicí

Doporučujeme / Čaj Rooibos Švestka se skořicí

Jižní Afrika / 100 g

88 Kč

Slunečný den (s ananasem a mangem)

Čaj Slunečný den (s ananasem a mangem)

Německo / 100 g

113 Kč

Novinka

Slunná stráň / pomeranč & mochyně

Novinka / Čaj Slunná stráň / pomeranč & mochyně

Německo / 100 g

89 Kč

Akce

Květ Japonské Třešně

A+
Akce / Čaj Květ Japonské Třešně

Čína / 100 g

118 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?