-35 %

Tamaryokucha

Země původu: Japonsko  

Hodnocení: 5 (již hodnotili 3 uživatelé)
5.0000/5 3

Prvotřídní, sváteční čaj typu Tamaryoku. Velice jemný a chuťově výrazný. Uji, prefektura Wazuka Cho.

Popis


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Příprava čaje


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Více o čaji
Původní cena: 255 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

166 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Puerh tmavý 7581 cihla (2008) 250g

Čaj Puerh tmavý 7581 cihla (2008) 250g

Čína / 250 g

679 Kč

Akce

Medovina (s 1% propolisu)

-15 %
Akce / Čaj Medovina (s 1% propolisu)
107 Kč

Čína / 100 g

91 Kč

Novinka

Emerald Premium Organic FF

-20 %
Novinka / Čaj Emerald Premium Organic FF
193 Kč

Čína / 50 g

154 Kč

Svěží vánek

Čaj Svěží vánek

Německo / 100 g

101 Kč

Akce

Čistá příroda / bez přísad

-15 %
Akce / Čaj Čistá příroda / bez přísad
220 Kč

Německo / 100 g

187 Kč

Rooibos Tropický ráj

Čaj Rooibos Tropický ráj

Jižní Afrika / 100 g

89 Kč

Doporučujeme

Papája

Doporučujeme / Čaj Papája

Německo / 100 g

89 Kč

Novinka

Sladké mango

Novinka / Čaj Sladké mango

Německo / 100 g

143 Kč

Novinka

Rooibos Karamelka

-15 %
Novinka / Čaj Rooibos Karamelka
100 Kč

Jižní Afrika / 100 g

85 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Tamaryokucha

[x] Zavřít tamaryokucha-detail.jpg

Komentář 


Kultivar Yabukita. Čajové listy při zpracování prochází jak mokrým teplem (párou), tak pražením. Tamaryokucha proto slučuje Čínský a Japonský tradiční způsob výroby.

Vzhled suchého listu 


Tmavozelený, stejnosměrně svinutý, drobný list.

Vůně sypaného listu 


Osvěžující, jemně trávová

Příprava čaje 


První zalití chladnější vodou (cca 80C) po dobu půl minuty. Další nálev můžeme slévat téměř okamžitě. Japonec by první nálev nechal louhovat déle s cílem v čaji projevit jeho „opravdovost“.

Barva nálevu 


Světle zelenkavá až zelená dle míry louhování

Vůně nálevu 


Osvěžující, listová

Chuť nálevu 


Osvěžující, listový

Vzhled vyluhovaného listu 


Tmavě zelené malé listy

Tamaryokucha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?