-13 %

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

Země původu: Čína  

Hodnocení: 5 (již hodnotil 1 uživatel)
5.0000/5 1

Tento Puerh jsme prezentavali na Čajomír Fest 2013. Středně povzbuzující čaj, na Puerh velice jemný a chuti lahodící. Při dalších nálevech obtížně přelouhovatelný.

Popis

více

Raritní archivní zelený koláč Chitse Beeng Cha sheng o hmotnosti 357g byl lisován z kvalitního tipsového materiálu v roce 2005. Vyzrálý koláč podává sladký nálev tmavší barvy, s…

Příprava čaje


Teplota vody 100°C, propláchnout, první až třetí nálev slévat po několika sekundách, ev. téměř okamžitě. Pro další nálev zvyšujeme dobu louhování dle chuti (odhadem na 10 a více sekund).

Více o čaji
Původní cena: 828 Kč
Akční cena s DPH za balení: 1 ks

720 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Doporučujeme

Bora Bora

Doporučujeme / Čaj Bora Bora

Německo / 100 g

92 Kč

Medovina (s 1% propolisu)

Čaj Medovina (s 1% propolisu)

Čína / 100 g

107 Kč

Novinka

Lesní ovoce (malina-ostružina)

Novinka / Čaj Lesní ovoce (malina-ostružina)

Čína / 100 g

95 Kč

Novinka

Brusinky s Açai

Novinka / Čaj Brusinky s Açai

Německo / 100 g

91 Kč

Rooibos Borůvka / jogurt (Rooibos Borůvka / jogurt)

Čaj Rooibos Borůvka / jogurt

Jižní Afrika / 100 g

118 Kč

Novinka

Ruyi Premium

Novinka / Čaj Ruyi Premium

Čína / 50 g

78 Kč

Akce

An Ji Bai Cha

-35 %
Akce / Čaj An Ji Bai Cha
397 Kč

Čína / 50 g

258 Kč

Novinka

Rooibos Earl Grey

Novinka / Čaj Rooibos Earl Grey

Jižní Afrika / 100 g

89 Kč

Gabaron Oolong

Čaj Gabaron Oolong

Thajsko / 50 g

181 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

[x] Zavřít puerh-chitse-beeng-cha-sheng-1.jpg

Komentář 


Raritní archivní zelený koláč Chitse Beeng Cha sheng o hmotnosti 357g byl lisován z kvalitního tipsového materiálu v roce 2005. Vyzrálý koláč podává sladký nálev tmavší barvy, s vůní květin a tóny někomu připomínající švestková povidla.

Příprava čaje 


Teplota vody 100°C, propláchnout, první až třetí nálev slévat po několika sekundách, ev. téměř okamžitě. Pro další nálev zvyšujeme dobu louhování dle chuti (odhadem na 10 a více sekund).

Barva nálevu 


Světle medová až zlatavá dle množství listů a doby louhování

Vůně vyluhovaného listu 


Osvěžující, s plným aroma

Vzhled vyluhovaného listu 


Zelenohnědé drobné listy

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?