-13 %

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

Země původu: Čína  

Hodnocení: 5 (již hodnotil 1 uživatel)
5.0000/5 1

Tento Puerh jsme prezentavali na Čajomír Fest 2013. Středně povzbuzující čaj, na Puerh velice jemný a chuti lahodící. Při dalších nálevech obtížně přelouhovatelný.

Popis

více

Raritní archivní zelený koláč Chitse Beeng Cha sheng o hmotnosti 357g byl lisován z kvalitního tipsového materiálu v roce 2005. Vyzrálý koláč podává sladký nálev tmavší barvy, s…

Příprava čaje


Teplota vody 100°C, propláchnout, první až třetí nálev slévat po několika sekundách, ev. téměř okamžitě. Pro další nálev zvyšujeme dobu louhování dle chuti (odhadem na 10 a více sekund).

Více o čaji
Původní cena: 828 Kč
Akční cena s DPH za balení: 1 ks

720 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Doporučujeme

Earl Grey

Doporučujeme / Čaj Earl Grey

Čína / 100 g

88 Kč

Akce

Ruyi Premium

A+
Akce / Čaj Ruyi Premium

Čína / 50 g

68 Kč

Akce

Rooibos Relaxační (se zeleným Honeybushem)

-10 %
Akce / Čaj Rooibos Relaxační (se zeleným Honeybushem)
107 Kč

Jižní Afrika / 100 g

96 Kč

Akce

Bai Mu Dan Superior (Bílá Pivoňka)

-15 %
Akce / Čaj Bai Mu Dan Superior
159 Kč

Čína / 50 g

135 Kč

Doporučujeme

Marocká máta Nana

Doporučujeme / Čaj Marocká máta Nana

Jižní Afrika / 100 g

107 Kč

Zimní mlha / aromatizováno

Čaj Zimní mlha / aromatizováno

Německo / 100 g

95 Kč

Doporučujeme

Rooibos - Magická Afrika (Rooibos - Magická Afrika)

-10 %
Doporučujeme / Čaj Rooibos - Magická Afrika
97 Kč

Jižní Afrika / 100 g

87 Kč

Malina s třešní

Čaj Malina s třešní

Německo / 100 g

89 Kč

Doporučujeme

Bora Bora

Doporučujeme / Čaj Bora Bora

Německo / 100 g

92 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

[x] Zavřít puerh-chitse-beeng-cha-sheng-1.jpg

Komentář 


Raritní archivní zelený koláč Chitse Beeng Cha sheng o hmotnosti 357g byl lisován z kvalitního tipsového materiálu v roce 2005. Vyzrálý koláč podává sladký nálev tmavší barvy, s vůní květin a tóny někomu připomínající švestková povidla.

Příprava čaje 


Teplota vody 100°C, propláchnout, první až třetí nálev slévat po několika sekundách, ev. téměř okamžitě. Pro další nálev zvyšujeme dobu louhování dle chuti (odhadem na 10 a více sekund).

Barva nálevu 


Světle medová až zlatavá dle množství listů a doby louhování

Vůně vyluhovaného listu 


Osvěžující, s plným aroma

Vzhled vyluhovaného listu 


Zelenohnědé drobné listy

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?