-13 %

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

Země původu: Čína  

Hodnocení: 5 (již hodnotil 1 uživatel)
5.0000/5 1

Tento Puerh jsme prezentavali na Čajomír Fest 2013. Středně povzbuzující čaj, na Puerh velice jemný a chuti lahodící. Při dalších nálevech obtížně přelouhovatelný.

Popis

více

Raritní archivní zelený koláč Chitse Beeng Cha sheng o hmotnosti 357g byl lisován z kvalitního tipsového materiálu v roce 2005. Vyzrálý koláč podává sladký nálev tmavší barvy, s…

Příprava čaje


Teplota vody 100°C, propláchnout, první až třetí nálev slévat po několika sekundách, ev. téměř okamžitě. Pro další nálev zvyšujeme dobu louhování dle chuti (odhadem na 10 a více sekund).

Více o čaji
Původní cena: 828 Kč
Akční cena s DPH za balení: 1 ks

720 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Doporučujeme

Rooibos Karamelka

Doporučujeme / Čaj Rooibos Karamelka

Jižní Afrika / 100 g

100 Kč

Akce

Jižní moře (ochuceno mangem a maracujou)

-15 %
Akce / Čaj Jižní moře (ochuceno mangem a maracujou)
88 Kč

Čína / 100 g

75 Kč

Doporučujeme

Svěží limetka

-15 %
Doporučujeme / Čaj Svěží limetka
115 Kč

Čína / 100 g

98 Kč

Akce

Puerh tmavý (2008) v mandarince (1 ks)

A+
Akce / Čaj Puerh tmavý (2008) v mandarince (1 ks)

Čína / 1 ks

104 Kč

Doporučujeme

Rooibos Pomeranč se zázvorem

Doporučujeme / Čaj Rooibos Pomeranč se zázvorem

Jižní Afrika / 100 g

89 Kč

Doporučujeme

Mandle

-10 %
Doporučujeme / Čaj Mandle
103 Kč

Německo / 100 g

93 Kč

Puerh tmavý 7581 cihla (2008) 250g

Čaj Puerh tmavý 7581 cihla (2008) 250g

Čína / 250 g

679 Kč

Akce

Puerh tmavý (2008) v mandarince (16 ks)

-10 %
Akce / Čaj Puerh tmavý (2008) v mandarince (16 ks)
1 656 Kč

Čína / 1 ks

1 490 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

[x] Zavřít puerh-chitse-beeng-cha-sheng-1.jpg

Komentář 


Raritní archivní zelený koláč Chitse Beeng Cha sheng o hmotnosti 357g byl lisován z kvalitního tipsového materiálu v roce 2005. Vyzrálý koláč podává sladký nálev tmavší barvy, s vůní květin a tóny někomu připomínající švestková povidla.

Příprava čaje 


Teplota vody 100°C, propláchnout, první až třetí nálev slévat po několika sekundách, ev. téměř okamžitě. Pro další nálev zvyšujeme dobu louhování dle chuti (odhadem na 10 a více sekund).

Barva nálevu 


Světle medová až zlatavá dle množství listů a doby louhování

Vůně vyluhovaného listu 


Osvěžující, s plným aroma

Vzhled vyluhovaného listu 


Zelenohnědé drobné listy

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?