-13 %

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

Země původu: Čína  

Hodnocení: 5 (již hodnotil 1 uživatel)
5.0000/5 1

Tento Puerh jsme prezentavali na Čajomír Fest 2013. Středně povzbuzující čaj, na Puerh velice jemný a chuti lahodící. Při dalších nálevech obtížně přelouhovatelný.

Popis

více

Raritní archivní zelený koláč Chitse Beeng Cha sheng o hmotnosti 357g byl lisován z kvalitního tipsového materiálu v roce 2005. Vyzrálý koláč podává sladký nálev tmavší barvy, s…

Příprava čaje


Teplota vody 100°C, propláchnout, první až třetí nálev slévat po několika sekundách, ev. téměř okamžitě. Pro další nálev zvyšujeme dobu louhování dle chuti (odhadem na 10 a více sekund).

Více o čaji
Původní cena: 828 Kč
Akční cena s DPH za balení: 1 ks

720 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Slunečný den (s ananasem a mangem)

Čaj Slunečný den (s ananasem a mangem)

Německo / 100 g

113 Kč

Rooibos Jahody se smetanou

Čaj Rooibos Jahody se smetanou

Jižní Afrika / 100 g

86 Kč

Novinka

Ruyi Premium

Novinka / Čaj Ruyi Premium

Čína / 50 g

78 Kč

Doporučujeme

Goji

Doporučujeme / Čaj Goji

Čína / 100 g

113 Kč

Doporučujeme

Mandle

-10 %
Doporučujeme / Čaj Mandle
103 Kč

Německo / 100 g

93 Kč

Novinka

Lapacho Pomeranč / Vanilka (Lapacho Pomeranč / Vanilka)

Novinka / Čaj Lapacho Pomeranč / Vanilka

Brazílie / 100 g

77 Kč

Doporučujeme

Čistá příroda / bez přísad

Doporučujeme / Čaj Čistá příroda / bez přísad

Německo / 100 g

220 Kč

Doporučujeme

Bora Bora

Doporučujeme / Čaj Bora Bora

Německo / 100 g

92 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

[x] Zavřít puerh-chitse-beeng-cha-sheng-1.jpg

Komentář 


Raritní archivní zelený koláč Chitse Beeng Cha sheng o hmotnosti 357g byl lisován z kvalitního tipsového materiálu v roce 2005. Vyzrálý koláč podává sladký nálev tmavší barvy, s vůní květin a tóny někomu připomínající švestková povidla.

Příprava čaje 


Teplota vody 100°C, propláchnout, první až třetí nálev slévat po několika sekundách, ev. téměř okamžitě. Pro další nálev zvyšujeme dobu louhování dle chuti (odhadem na 10 a více sekund).

Barva nálevu 


Světle medová až zlatavá dle množství listů a doby louhování

Vůně vyluhovaného listu 


Osvěžující, s plným aroma

Vzhled vyluhovaného listu 


Zelenohnědé drobné listy

Puerh zelený Chitse Beeng Cha koláč (2005) 357g

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?