-35 %

An Ji Bai Cha

Země původu: Čína  

Popis

více

Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa.…

Příprava čaje

více

Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem…

Více o čaji
Původní cena: 397 Kč
Akční cena s DPH za balení: 50 g

258 Kč

Dostupnost: Není na skladě
(V případě zájmu o tento produkt
nás kontaktujte)

Napište nám




Akce

Jablečný štrůdl / aromatizováno

-25 %
Akce / Čaj Jablečný štrůdl / aromatizováno
92 Kč

Německo / 100 g

69 Kč

Brusinky s Açai

Čaj Brusinky s Açai

Německo / 100 g

91 Kč

Novinka

Emerald Premium Organic FF

-20 %
Novinka / Čaj Emerald Premium Organic FF
193 Kč

Čína / 50 g

154 Kč

Rooibos Pomeranč s mátou

Čaj Rooibos Pomeranč s mátou

Jižní Afrika / 100 g

105 Kč

Doporučujeme

Marocká máta Nana

Doporučujeme / Čaj Marocká máta Nana

Jižní Afrika / 100 g

107 Kč

Doporučujeme

Limetka s mátou - welness

Doporučujeme / Čaj Limetka s mátou - welness

Německo / 100 g

73 Kč

Doporučujeme

Rooibos Pomeranč se zázvorem

Doporučujeme / Čaj Rooibos Pomeranč se zázvorem

Jižní Afrika / 100 g

89 Kč

Akce

Mango – Maracuja

-10 %
Akce / Čaj Mango – Maracuja
103 Kč

Německo / 100 g

93 Kč

Doporučujeme

Mandle

-10 %
Doporučujeme / Čaj Mandle
103 Kč

Německo / 100 g

93 Kč

Gui Hua Osmanthus

Čaj Gui Hua Osmanthus

Thajsko / 50 g

140 Kč

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít an-ji-bai-cha-detail.jpg

Komentář 


Raritní zelený čaj z oblasti An-ti na severu provincie Zhejiang. Jedná se o vyšší střední třídu čaje. Čerstvý list má v této kvalitě velmi příjemnou vůni připomínající vůni borovicového lesa. Nálev světle žluté barvy, lehké květinové vůně a svěží chuti typické pro čaje z An-ti.

Příprava čaje 


Očistíme vodou cca 70C, zaléváme do vyhřáté konvice/zhongu vodou o teplotě 75C. První nálev louhujeme od 2 minut výše. Při dalších nálevech zvyšujeme mírně teplotu a louhujeme déle s cílem získat maximum svěží chuti bez žádné hořkosti.

An Ji Bai Cha

[x] Zavřít
Našli jste někde lepší cenu?